DVDR

Voor de kleinere oplages tot 500 stuks is het interessant om de DVD-r te overwegen. Heeft u slechts enkele stuks van een DVD nodig dan kunt u bij EURODISC BV terecht om uw eigen DVD te laten dupliceren. U dient rechthebbende te zijn van uw eigen DVD. Indien het gaat om een audio DVD verzorgen wij de STEMRA aanvraag voor u. Meer informatie m.b.t. muziekrecht en STEMRA vind u op onze buma/stemra pagina. Naast de produktie van de DVD besteedt EURODISC BV veel aandacht aan de verpakking en het drukwerk van de DVD-r. Er zijn vele mogelijkheden om uw DVD-r een unieke uitstraling te geven. Kijk voor voorbeelden op de verpakkingen pagina.

 
DVDR ASK Docuweb
 

 
DVD - R Rijkswaterstaat
 

DVD ASK Docuweb
 

DVD Rijkswaterstaat
 

U kunt gebruik maken van de mastering service van EURODISC BV om uw DVD-R op een professioneel niveau te tillen. Voor DVD-R duplicatie gebruiken wij hoogwaardige zilver/blauw DVD's.


BLANCO DVDR MET OPDRUK

Een steeds meer opkomend produkt in het assortiment van EURODISC BV is de Blanco DVD-R met opdruk! Met een DVD-(re)writer kunt u zelf de data/muziek aan uw DVD-R toevoegen. Hierdoor is het mogelijk direct wijzigingen op uw DVD-R'S door te voeren zonder dat een hele partij onbruikbaar wordt door onjuiste of gedateerde informatie.

Laat u over de exacte mogelijkheden en prijzen persoonlijk informeren door onze medewerkers!


            

 

  2006 MUSIC GROUP BV - WEBDESIGN: YOUR CONCEPT